Finn det perfekte spillet for deg og familien

17Nå har vårsola endelig begynt å varme og sommeren begynner sakte, men sikkert å nærme seg. Det betyr at varme timer på verandaen, hytteturer, bilturer og sydenturer også nærmer seg med stormskritt. Varme middagskvelder, tidligere morgninger med kaffe og frokost og ikke minst: masse god og deilig kvalitetstid.

Noe av det beste med sommerferien er jo all den deilige kvalitetstiden familien kan få sammen. Kanskje har dere mange store og midre planer allerede, men selv om dere har det så kan det være godt med noen ekstra aktiviteter og fylle tiden med. For det trenger ikke å være de største planene og aktivitetene hele tiden, et kortspill eller en god filmkveld kan også være supert.

Hva passer best for dere?

For noen er kortspill det aller beste. Da kan boms og president, vri åtter, canasta eller kanskje hopp i havet være en sikker vinner. Uansett hvilket kortspill dere velger, eller om dere velger dere et par forskjellige, så er det alltid enkelt å ta med seg en kortstokk uansett hvor dere skal. Den kan være med hytta, på biltur, båttur, på flyet, på verandaen eller på telttur. Helt perfekt for både store og små.

Kortspill er ikke nødvendigvis noe som passer for alle, og da kan det være godt med noen alternativer. For dere med yngre barn så kan Villkatten være det perfekte spillet. Her er det om å gjøre å finne små bilder på et stort brett. Barna er raskere enn du tror! For deg med litt eldre barn så kan Bezzewizzer i vanlig eller familieversjon være helt super. Her kan dere være på lag når dere stiller hverandre spørsmål innenfor forskjellige kategorier. Hvem er en Bezzewizzer og hvem kan mest om store overskrifter eller norske hits i familien? Spill for å finne det ut.