Puslespill

Puslespill

Ikke alt i en quiz trenger å ha noe med spørsmål og svar å gjøre. Som noe litt annet kan du i kategorien puslespill sette sammen ulike bilder. Rent praktisk er det noe enklere å samle et puslespill på nettet fremfor å gjøre det hjemme på stuebordet eller gulvet. Når du samler puslespill hjemme er de selvsagt ofte noe større, til gjengjeld er det også større sjanse for at en enkelt brikke blir borte og da er det plutselig ikke så morsomt lengre. En annen ting er at det er mye billigere å samle puslespill på nettsiden her enn å kjøpe nye puslespill som du skal samle hjemme.


Uvær

Puslespill med havmotiver


Redaktør


Tyttebærlyng

Puslespill fra naturen


Redaktør


Kim Kardashian

Puslespill med kjendiser


Redaktør


Tower Bridge

Puslespill med broer


Redaktør


Fjell på Grønland

Puslespill med fjell


Redaktør


Puslespill dyr

Puslespill med dyr


Redaktør

Ulike motiver og bilder

Du kan velge mellom ulike motiver og innen hver enkel gruppe er det igjen flere bilder å velge blant. Om du ønsker å pusle bilder av havmotiver så kan du igjen velge mellom fire andre bilder. Du får derfor mange valgmuligheter og det kan fort gå mye tid om du skal pusle flere puslespill. Du kan blant annet velge mellom bilder av kjente personer som f.eks. Kim Kardashian eller du kan velge et puslespill med motiv fra kjente fjell, dyr, naturbilder eller bygninger. Et morsomt tidsfordriv om du ikke føler for å svare på morsomme spørsmål i en quiz. Da er dette et flott alternativ.

Se også oversikten vår over quiz spørsmål og svar.

Størrelse og vanskelighetsgrad

Men det er ikke kun motivene som er forskjellige. Også størrelsen på bildene kan du variere. De minste er på 3×3 brikker og de største på 6×6 brikker. Det høres ikke mye ut, men når de er på helt feil plass i puslespillet og du skal få flyttet dem til riktig sted så er det ikke helt så enkelt. Nettopp hvor enkelt eller vanskelig det skal være kan du velge selv. Klikk på knappen hvor det står bland og da kan du bestemme om de skal blandes på en lett måte eller veldig vanskelig. Puslespillet er selvsagt noe helt annet enn en quiz med spørsmål og svar, men likevel er det morsomt og helt klart noe dere kan være flere om å gjøre sammen eller ha en liten konkurranse for å se hvem som kan samle puslespillet raskest mulig.

Sjekk også gratis teoritentamen.