Om oss

Flere av nettstedene vi eier, utvikler og drifter inneholder artikler, guider og tips som inneholder reelle anbefalinger og vurderinger. Innholdet ligger således som oftest innenfor den den redaksjonelle sfæren, mens lenker er av kommersiell art. Noen av nettstedene er også basert utelukkende på reelt redaksjonelt innhold, på disse sidene er kommersielt innhold i form av annonser, mens andre er blanding. Du vil med på de fleste nettsted finne henvisninger både til nettsted i vårt nettverk, til andre nettverk og frittstående nettsted.

Vi har en stor portefølje nettsteder innenfor veldig mange ulike temaer og er således en aktuell samarbeidspartner for veldig mange annonsører.

For mer informasjon om annonsering eller om selskapet se content365.no.

Om nettstedet

Hos quizmester.no kan du delta i mange ulike former for quiz. Vi har mange forskjellige kategorier med spørsmål og svar om det meste, og dette gjør siden til god underholdning for deg alene når du har litt tid til overs eller for hele familien. Du kan svare på spørsmål alene, sammen med venner eller lage en liten intern konkurranse med barna. Her finnes en egen kategori for de yngste med spørsmål og svar som er perfekt for barn opp til 14 år. Her kan de svare på spørsmål om ting de lærer på skolen innen alle fag. Uansett om de vil teste seg selv innen geografi, samfunnsfag, det norske språket eller historie så finner de spørsmål og svar i en av våre kategorier. Men det trenger ikke kun å være relatert til skolen. VI har også kategorier innen sport, hobbyer eller spill. Og de fleste barn og ungdommer har ganske god kontroll på nettopp spill.

Men det er selvsagt også noe for de voksne og du finner helt sikkert en morsom quiz som passer deg. Uansett om du virkelig ønsker å teste deg selv i mange forskjellige kategorier eller bekrefte at du vet det meste innen sport, så kan du gjøre det her. Du velger selv den kategorien du vil ha spørsmål i og så er det opp til deg å komme med et riktig svar.