Mat & Drikke 3
10 spørsmål om mat og drikke del 3.
Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av?
Riktig!
Galt!
-
Stiltonosten kommer fra hvilket land?
Riktig!
Galt!
-
Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"?
Riktig!
Galt!
-
Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk?
Riktig!
Galt!
-
I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet?
Riktig!
Galt!
-
I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt?
Riktig!
Galt!
-
Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever?
Riktig!
Galt!
-
Hva består desserten crépes suzettes av?
Riktig!
Galt!
-
Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien?
Riktig!
Galt!
-
Hva er muskatell?
Riktig!
Galt!
-
0%